Cure

  • "Hoe kan voeding bijdragen aan het herstel van onze patiënten?"
  • "Hoe zorgen we voor maximale beleving bij patiënten én gasten?"
  • "Hoe integreren we beweging en medicijngebruik in ons maaltijd concept?"
  • "Hoe ontwikkelen we een maaltijdconcept op maat?"
  • "Hoe vinden we de balans tussen uitbesteden en toch de regie houden?"

 

Voor ieder ziekenhuis is het maaltijdconcept een cruciale pijler onder de zorgverlening geworden. Een hoogwaardige, patiëntgerichte uitvoering vraagt echter om specialistische kennis: om een partner die gericht kan adviseren, organiseren én inspireren. Het liefst op basis van oplossingen die zich al bewezen hebben bij andere ziekenhuizen.

Met onze 360° Foodcare-aanpak brengen onze cure-specialisten die oplossingen in beeld. Samen met alle betrokken partijen in het ziekenhuis gaan we dromen, ontwikkelen, trainen en uitvoeren: van idee naar operatie in een inspirerend traject. Dat doen we waar mogelijk op basis van bewezen concepten, die we altijd volledig op maat toepassen: passend binnen jouw organisatie, volledig in co-creatie.

Voor o.a. deze ziekenhuizen ontwikkelden we een maaltijdconcept op maat:

Meander Meander
ETZ ETZ
Flevoziekenhuis Flevoziekenhuis
Groene Hart Ziekenhuis Groene Hart Ziekenhuis
MCL MCL

Thuis in cure

Er is steeds meer onderzoek dat het belang van eten en drinken bij ziekte en herstel onderstreept. Bovendien maken de meeste ziekenhuizen bewust werk van gastvrijheid en tevredenheid van bezoekers en patiënten. Maar ook tal van andere ontwikkelingen zijn van invloed op het beleid rond eten en drinken. Individualisering van de zorg bijvoorbeeld, maar ook praktische zaken als personeelstekorten en kostenbeheersing. We zijn als geen ander bekend met deze uitdagingen. Maar ook met de oplossingen! Niet voor niets zijn we al jarenlang de vertrouwde partner in food voor tal van ziekenhuizen. Mogen we ook voor jou aan de slag?

We doen het samen

Het ontwikkelen van een maaltijdconcept is een fantastisch traject, maar ook ingewikkeld. Het raakt immers het gehele proces in het ziekenhuis! Bovendien zijn er veel partijen betrokken, met ieder hun eigen behoeften & eisen en kennis & expertise. Daarom vinden we co-creatie zo belangrijk. Van patiëntenraad en diëtetiek tot en met hoofd voeding en voedingsassistentes: we betrekken iedereen.

We werken daarbij nauw samen met onze vaste partners, waaronder: Bouter (keukeninrichting), Culivers (maaltijden en maaltijdcomponenten), SanAvis (voedingsadvies) en Syndle (ontwikkeling, gedrag en beleving).

We nodigen je van harte uit om samen een kijkje te nemen

Beleef: franchiseformule op maat

Ieder ziekenhuis is uniek. Met haar eigen uitdagingen en eigen visie op de rol van eten en drinken binnen het (voedings)beleid. Onze aanpak blijkt bij die verschillende situaties toegevoegde waarde te hebben. Het gaat er dus om dat we bewezen oplossingen steeds weer op maat toepassen. Daarvoor hebben we een franchiseformule ontwikkeld: Beleef.

Daarmee bieden we niet alleen een maaltijdconcept op maat, maar ook een samenwerking met alle ruimte voor co-creatie, doorontwikkeling en gezamenlijke verantwoordelijkheid. Inmiddels hebben al vijf ziekenhuizen voor een variant van deze formule gekozen. We nodigen je van harte uit om er samen een kijkje te nemen.

Meer over Beleef

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen