Beleef

Een nieuw maaltijd concept? Zelf doen én uitbesteden!

Veel ziekenhuizen worstelen met hun maaltijdconcept: zelf doen of uitbesteden? Wij combineren het beste van deze twee werelden in een flexibel totaalconcept: Beleef.

Voor de patiënt is gastvrijheid in het ziekenhuis steeds vanzelfsprekender. Eten en drinken speelt daarbij een cruciale rol. Binnen de diverse basisconcepten van Beleef kan de patiënt dan ook zelf kiezen wat hij eet en drinkt, wanneer hij dat doet en zelfs met wie. Zo wordt eten en drinken weer een echt verwenmoment. Voor het ziekenhuis draait het maaltijdconcept tegenwoordig om veel meer dan gastvrijheid alleen. Het is een cruciale pijler onder de zorgverlening geworden, waarbij gezondheid en herstel een steeds belangrijkere rol spelen. Ook daar spelen we met onze basisconcepten op in. En ondertussen moet dat concept ook nog eens betaalbaar en praktisch uitvoerbaar zijn. Dat vraagt om een totaalconcept.

Voor o.a. deze ziekenhuizen ontwikkelden we een maaltijdconcept op maat:

Meander Meander
ETZ ETZ
Flevoziekenhuis Flevoziekenhuis
Groene Hart Ziekenhuis Groene Hart Ziekenhuis
MCL MCL

Beproefd totaalconcept

Beleef is een totaalconcept dat elke keer weer op maat wordt ontwikkeld. Ieder ziekenhuis heeft immers zijn eigen visie op voeding en gastvrijheid.

Het ziekenhuis behoudt binnen Beleef de volledige regie en controle, met concrete afspraken rond risico’s en investeringen. En ondertussen ervaart de patiënt elke maaltijd als een belevingsmoment op de dag. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vier basisconcepten: startpunt voor maatwerk

Beleef wordt altijd volledig op maat ingericht. Onze vier basisconcepten vormen daarbij het vertrekpunt (los of gecombineerd).

A la carte

À la carte

Maximale keuze vrijheid voor de patiënt

Kies je voor hoogwaardige gastvrijheid? En wil je de patiënt daarbij zoveel mogelijk keuzevrijheid bieden? Dan is À la carte de oplossing. Binnen dit maaltijdconcept bepaalt de patiënt zelf wat hij eet, wanneer hij dat doet en met wie.

Proeverij

Proeverij

Extra aandacht voor gezonde voeding

Ziekte en herstel vragen veel van mensen. Goede voeding is daarbij erg belangrijk. Daarom stellen steeds meer ziekenhuizen extra hoge eisen aan het dagelijkse aanbod van eten en drinken. Met Proeverij combineer je gezonde voeding met gastvrijheid op hoog niveau én behoud van eigen regie.

A la minute

À la minute

Hoogwaardige gastvrijheid onder eigen regie

Kies je voor hoogwaardige gastvrijheid, maar wil je met je maaltijdconcept de regie op het interne proces maximaal in eigen handen houden? Dan is À la Minute de oplossing.

Thuis

Thuis

Optimale voeding in pre- en postfase

Alle onderzoeken tonen aan: de juiste voeding is van groot belang voor een sneller herstel en een korter verblijf van de patiënt. Dat geldt voor de periode in het ziekenhuis, maar zeker ook voor thuis, de pre- en postfase bij een ziekenhuisopname. Thuis ondersteunt de patiënt hier maximaal bij.

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen