Bewust genieten
Het risico op ondervoeding is altijd aanwezig in zorginstellingen. Wil je er zeker van zijn dat je bewoners voldoende eiwitten en energie binnenkrijgen?
Met goed eten en drinken en echte aandacht herstellen je patiënten sneller. Van Hoeckel helpt je hierbij. Met maaltijden op maat, een assortiment van ruim 75.000 producten en slimme oplossingen die jouw werk makkelijker, het eten lekkerder en de zorg beter maken.
Krijgen je patiënten tijdens hun verblijf of tijdens de prehabilitatie maaltijden voorgeschoteld die niet alleen aangepast zijn op hun (medische) behoefte, maar die ze ook écht lekker vinden? Dan eten ze meer, voelen ze zich beter, treden er minder complicaties op en herstellen ze sneller.
Maar hoe houd je daarbij je inkoopkosten onder controle? Hoe geef je invulling aan gezond, gevarieerd eten & drinken of aan de eiwittransitie?
Van Hoeckel maakt het je makkelijk. Als grossier met een eigen culinaire keuken en een team van diëtisten en productontwikkelaars leveren we zowel grootschalig als op maat. Zodat jij goed eten en drinken kunt bieden voor zowel je patiënten als bezoekers en medewerkers.
In onze webshop vind je meer dan 75.000 artikelen. Food en non-food, specifiek afgestemd op de zorg en de horecavoorzieningen van grootschalige zorginstellingen en ziekenhuizen. In één snelle levering.
Onze diëtisten helpen je met het samenstellen van een patiëntgericht menu. Bereid dat zelf of laat patiëntenvoeding op maat ontwikkelen in onze culinaire keuken: van zoutarm tot eiwitrijk, van vega(n) tot IDDSI. Zo bied je elke dag voor iedere patiënt lekkere, gezonde maaltijden die het herstel bevorderen.
Wil je een nieuw voedingsconcept ontwikkelen of je huidige concept verbeteren? Een extra gastvrijheidsbeleving creëren? Je processen of je aanbod verduurzamen? We begeleiden je in het hele proces rondom eten en drinken, geven trainingen on-the-job en creëren oplossingen die passen in het systeem van jouw ziekenhuis of revalidatiecentrum. Met als doel: een optimale maaltijdvoorziening voor je patiënten.
Hoe kunnen we met eten en drinken bijdragen aan een sneller herstel van je patiënten? Op zo'n manier dat het werk van jou en je collega's makkelijker wordt en er meer tijd overblijft voor de zorg? We denken op maat mee en innoveren met slimme oplossingen die verrassen, versimpelen en versterken. Niet alleen voor patiënten, maar ook voor bezoekers van het restaurant.
Je vindt bij Van Hoeckel niet alleen goed eten en drinken voor je patiënten. Ook voor het aanbod in je bezoekers- en personeelsrestaurant kun je bij ons terecht. Zowel voor de ingrediënten als voor verse en hybride maaltijden. We helpen je om je aanbod te verduurzamen, te voldoen aan het preventieakkoord en je bezoekers iedere dag te voorzien van lekkere en gezonde gerechten. En als one stop shop... leveren we alles in één drop.
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN:
Het verzorgen van kwalitatieve, passende en lekkere patiëntenvoeding brengt andere uitdagingen mee dan maaltijden koken op een woongroep. Dat vraagt ook om andere oplossingen. Van Hoeckel biedt slimme oplossingen die speciaal zijn toegespitst op de zorg in ziekenhuizen en revalidatiecentra:
Bewust genieten
Het risico op ondervoeding is altijd aanwezig in zorginstellingen. Wil je er zeker van zijn dat je bewoners voldoende eiwitten en energie binnenkrijgen?
Slim Vitaal
Wil je een gezond aanbod serveren in je bedrijfsrestaurant? Met lekkere gerechten die bezoekers en personeel verleiden om de gezonde keuze te maken?
Serveerklaar
Heb je geen centrale keuken (meer) of onvoldoende personeel om dagelijks verse maaltijden te bereiden?
Zorgen voor goed en lekker eten. Het is zowel jóuw drijfveer als de onze. Dat gaat veel verder dan op tijd de juiste producten leveren. We inspireren met receptideeën om het werk van zorgprofessionals makkelijker en leuker maken en creëren genietmomenten voor bewoners en medewerkers. Dat doen we op basis van onze 3 beloftes:
Snel en eenvoudig zakendoen, menu's uitkiezen, bestellen en het eten bereiden.
We inspireren je met kennis, onze innovatieve oplossingen en recepturen.
Plezier in je werk met collega’s en gezellige eetmomenten voor bewoners en patiënten.
Kleinschalig wonen
2025-02-13
Snel en makkelijk ingrediënten regelen voor alle maaltijdmomenten voor je woongroep?
Bezoekers- en personeelsrestaurants
2025-02-09
Een gastvrije ontvangst en een gezond en lekker aanbod in je restaurant?
Grootschalige instellingen
2025-02-07
Centraal inkopen en zo veel mogelijk cliënten van goede maaltijden voorzien met een efficiënte grootkeuken?