zorgmarkt van Hoeckel

Onze Zorgmarkt

Om onze dienstverlening zo goed mogelijk op uw vraag af te kunnen stemmen, onderscheiden we twee segmenten: care en cure. Hieronder lichten we ze toe.

Care

Binnen dit segment richten we ons specifiek op verpleeg- en verzorginstellingen, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Omdat bewoners hier meestal langdurig of permanent verblijven, zijn ze gebaat bij een uitgebreide menucyclus met gezond, lekker en gevarieerd eten.

Tegelijkertijd begrijpen we dat u en uw medewerkers graag efficiënt werken, met zicht en grip op de kostenstructuur. Om de wensen van u en uw cliënten in te vullen, hebben we het ABCD-model ontwikkeld.

Aan Tafel

We weten als geen ander dat de zorg in kleinschalige woongroepen veel uitdagingen met zich meebrengt. Om die vraagstukken zo goed mogelijk te beantwoorden, hebben we Aan Tafel bedacht. Dit is een concept waarin assortiment, bestelgemak en service centraal staan. Maar er is óók aandacht voor de presentatie, bereiding en ervaring van maaltijden. Zo zorgen we er samen voor dat eten en drinken voor uw bewoners de mooiste momenten van de dag zijn.

En woont uw cliënt met een zorgbehoefte nog thuis? Ook dan is zorg op maat belangrijk. Uiteraard kunnen we u begeleiden rond de rol van eten en drinken in uw extramurale dienstverlening.

Cure

In het segment Cure draait alles om flexibiliteit. Patiënten en cliënten moeten immers op ieder moment van de dag kunnen bepalen wat ze eten, wanneer ze eten en hoeveel ze eten. Bovendien willen ze genieten van een lekkere, kwalitatieve en gezonde
maaltijd.

Met onze uitgekiende oplossingen en begeleidingsmodellen kunnen we u helpen om aan al die wensen en verwachtingen te voldoen. Ideaal voor uw patiënten, maar óók voor hun bezoekers en de medewerkers van uw zorgorganisatie.

Beleef

De tijd dat eten en drinken een ondergeschoven kindje was, ligt gelukkig ver achter ons. Sterker nog: steeds meer ziekenhuizen kiezen voor maatwerkconcepten die gastvrijheid en gezondheid combineren met een efficiënte aanpak. Met Beleef hebben we deze ontwikkeling een enorme vlucht gegeven. Dit ziekenhuisconcept ontwikkelen we geheel op maat, waarbij het ziekenhuis (uiteraard) zelf de regie houdt.