Samenwerking met Medisch Centrum Leeuwarden

'Beleef' verrijkt met nieuwe formule

In samenwerking met Medisch Centrum Leeuwarden hebben we een nieuwe formule toegevoegd aan Beleef, ons maaltijdconcept voor ziekenhuizen. Het gaat om Proeverij: een formule met kleine, aantrekkelijke gerechten die op zes momenten van de dag aangeboden worden.

Proeverij is een formule onder de vlag van Beleef. Binnen deze formule krijgt de patiënt zes keer per dag aantrekkelijke gerechtjes aangeboden via een rijdende keuken. Bovendien is het aanbod van eiwitverrijkte voeding extra groot. Daarmee is deze formule extra klantgericht en herstelbevorderend tegelijk.

Eigen invulling

Proeverij werd ontwikkeld in samenwerking met Medisch Centrum Leeuwarden, dat de franchiseformule onder een eigen naam heeft doorgevoerd: Puur. Van Hoeckel biedt de formule nu ook bij andere ziekenhuizen aan. Zij kunnen er een geheel eigen invulling aan geven en behouden daarbij de regie ten aanzien van exploitatie en medewerkers.

À la carte-formule

In samenwerking met het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda ontwikkelden we eerder À la carte. Binnen deze Beleef-formule bepaalt de patiënt zelf wat hij eet, wanneer hij dat doet en met wie.

Wilt u meer weten over Proeverij en de andere varianten van Beleef? 
Bel 073 – 631 26 90 en vraag naar Angelique Honderdors , formulemanager