Over ons van Hoeckel partner in Food Care

Over Ons

Van Hoeckel is totaalleverancier van eten en drinken in de zorg. Dagelijks leveren we aan 1200 zorgaanbieders door heel het land. Daarnaast helpen, adviseren en ondersteunen we hen bij het inrichten van hun bedrijfsprocessen. Onze focus ligt daarbij op de maaltijdmomenten: wat ons betreft de mooiste momenten van de dag.

Onze dienstverlening voeren wij uit als uw 'partner in food care'. We denken daarbij niet in beperkingen, maar juist in kansen en oplossingen. Om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, hebben we het ABCD-model ontwikkeld:

coaches van hoeckel

De assortimentscoach®, zorgt voor inkoop- en rendementsverbetering;


De bereidingscoach®, optimaliseert het bereidingsproces;


De cliëntbelevingscoach®, stimuleert gastvrijheid met de nodige passie;


De distributiecoach®, maakt het proces inzichtelijk en efficiënter.

.

Cure en care

Om onze dienstverlening zo goed mogelijk op uw vraag af te kunnen stemmen, onderscheiden we twee segmenten: care en cure. We bieden onze klanten in beide segmenten naast een zeer breed assortiment (food en non-food) ook een logistieke dienstverlening op het allerhoogste niveau.

Dochter van Sligro Food Group

Sinds 1996 zijn we een dochteronderneming van Sligro Food Group. Deze beursgenoteerde groep bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven die allemaal een unieke positie op de foodmarkt hebben. Dankzij de kruisbestuiving tussen de diverse bedrijven beschikken we over extra kennis, daadkracht en innovatief vermogen. En daar plukt u de vruchten van.