Kennis en innovaties 

Goed eten levert een substantiële bijdrage aan het welzijn en herstel van cliënten en patiënten. Als ervaren zorgspecialist beschikken we over kennis, daadkracht en innovatief vermogen. We denken daarbij niet in beperkingen, maar juist in kansen en oplossingen. Daarom houden we je graag op de hoogte de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van onze organisatie en eten en drinken in de zorg. Met gezamenlijke kennis maken we van maaltijden de mooiste momenten van de dag.

Actueel

Symposium Eten voor jou

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) heeft samen met Van Hoeckel en de andere partners 'Eten voor jou' ontwikkeld, een uniek maaltijdbelevingsconcept.

Lees verder ›

Recall vleeswaren Offerman

Offerman roept een aantal vleeswaren, gesneden en verpakt in haar fabriek in Aalsmeer terug uit de Nederlandse markt. Dit wegens mogelijke aanwezigheid van listeria.

Lees verder ›

Flevoziekenhuis gaat voor nieuw voedingsconcept

Het Flevoziekenhuis in Almere stelt de patiënt met het nieuwe voedingsconcept meer dan ooit centraal.

Lees verder ›

Verrassende details bij de Bijsterstede

Hoe zorgen we ervoor dat we onze cliënten elke keer weer verrassen? Het is een belangrijke vraag bij verzorgingshuis De Bijsterstede in Tilburg.

Lees verder ›

Maak kennis met onze 360° Foodcare

‘Hoe kunnen we onze processen rond eten en drinken (nog) beter organiseren?’ Het is een vraag die elke zorgorganisatie bezighoudt.

Lees verder ›

ETZ en Van Hoeckel tillen maaltijdconcepten naar nieuw niveau

Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) en Van Hoeckel hebben een nieuw maaltijdbelevingsconcept ontwikkeld.

Lees verder ›

Verleiden met eiwitten

Het ei van Columbus, dé oplossing voor verzwakte ouderen en mensen die herstellen: eiwitten. Nieuwe eiwitrijke producten trekken de aandacht.

Lees verder ›

Track & Trace op tabak

Vanaf 20 mei 2019, wordt elke ondernemer in de tabaksketen , vanaf het eerste punt van levering en verkoop, verplicht om te voldoen aan de verplichtingen zoals genoemd in de Europese richtlijn TPD2.

Lees verder ›

Flevoziekenhuis kiest voor 360° Foodcare van Van Hoeckel

Het Flevoziekenhuis gaat een nieuw concept voor eten en drinken ontwikkelen. Dat doet het ziekenhuis uit Almere in nauwe samenwerking met de conceptontwikkelaars van Van Hoeckel.

Lees verder ›

Nieuw in het assortiment: eiwitverrijkte maaltijden

Om te zorgen dat deze groep mensen de dagelijkse inname van 30 gram eiwit wel haalt, introduceert Van Hoeckel in samenwerking met Culivers en Carezzo tien koelverse maaltijden.

Lees verder ›

Van Hoeckel lanceert Aan Tafel 3.0

Van Hoeckel ziet de drie maaltijdmomenten als mooiste momenten van de dag. Voor gebruikers van het concept Aan Tafel is binnenkort ook het bestellen van maaltijden een feestje. 

Lees verder ›

Meander Medisch Centrum: niet één, maar twee maaltijdconcepten

Meander Medisch Centrum zet grote stappen op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid. Het Amersfoortse ziekenhuis gaat twee bestaande maaltijdconcepten van Van Hoeckel combineren tot een nieuw totaalaanbod: Proef!

Lees verder ›

Amsterdamse ouderen rijden rally in leaseauto!

Even uit de routine van alledag, aandacht voor elkaar en fijne gesprekken in de auto over ‘toen’ is het doel van deze Silverrally.

Lees verder ›

‘Verrassen en verleiden’ staat centraal tijdens inspiratiemiddag Wijgastvrij

WijGastvrij wil de trots en het plezier in het dagelijkse werk van deze professionals vergroten Dat doet het onder andere via een vakblad en met activiteiten, zowel voor de mensen op de werkvloer als op managementniveau.

Lees verder ›

Smaakvol en aantrekkelijk gaan prima samen!

Bij Meander Medisch Centrum is maaltijdbeleving een belangrijk aspect van de patiëntenzorg. Daarom nodigden we medewerkers van het Amersfoortse ziekenhuis uit voor een workshop met SVH Meesterkok Mathieu Basemans.

Lees verder ›

Bewoners Volckaert maken culinaire ‘reis’ door Europa

Jasmijnhof in Dongen organiseerde samen met Van Hoeckel een culinaire themaweek voor haar bewoners. Elke dag stond er een ander land op het menu.

Lees verder ›

Samenwerking Van Hoeckel en Willem de Boer bekrachtigd

Van Hoeckel BV en Willem de Boer BV  hebben hun samenwerking bekrachtigd met het sluiten van een meerjarige samenwerkingsovereenkomst.

Lees verder ›

Verrassen en Verleiden in de zorg, hoe doe je dat?

Dat was dé vraag die afgelopen donderdag (27-9-18) centraal stond, tijdens een succesvolle editie van WijGastvrij & Van Hoeckel.

Lees verder ›

BrabantZorg en Van Hoeckel starten unieke pilot

Onder de vlag van ‘Beleef’ heeft Van Hoeckel binnen de ziekenhuiswereld reeds meerdere concepten succesvol gelanceerd.

Lees verder ›

Bouter; specialist in rijdende keukens

Vanaf september genieten patiënten van het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) van het maaltijdconcept Puur. Dit vernieuwende concept hebben we niet alleen samen met het Friese ziekenhuis ontwikkeld, maar óók met onze partners en hun specifieke kennis.

Lees verder ›

Van Hoeckel schenkt Solis een Nostalgiekar

Reminiscentie, volgens de dikke Van Dale "een gedachte aan een verschijnsel uit het verleden, dat overeenkomst vertoont met een huidige waarneming". Daar draait het bij om de Nostalgiekar, een uniek concept binnen de zorg.

Lees verder ›

'Beleef' verrijkt met nieuwe formule

Proeverij toegevoegd aan Beleef-concept, ons maaltijdconcept voor ziekenhuizen.

Lees verder ›

MCL kiest voor herstelbevorderend voedingsconcept

Medisch Centrum Leeuwarden heeft gekozen voor een nieuw voedingsconcept. Een belangrijke stap in patiëntgerichte zorg

Lees verder ›

Gedeelde visie leidt tot samenwerking: Attent Zorg en Behandeling en Van Hoeckel slaan handen ineen

Attent Zorg en Behandeling is een samenwerking aangegaan met Van Hoeckel.

Lees verder ›

'Lokaal 219' een feit bij Cordaan Eben Haëzer

Het nieuwe restaurantconcept voor Eben Haëzer, een groot woonzorgcentrum van Cordaan in Amsterdam, is een feit!

Lees verder ›

Unieke koffiebar formule voor de zorg

Van Hoeckel en The Java Coffee Company bundelen krachten Unieke koffiebarformule voor de zorg

Lees verder ›

Samenwerking 'op maat' met Archipel

Na een zorgvuldig opgezet aanbestedingtraject en uitgebreide pilot verzorgt vanaf heden Van Hoeckel de maaltijdenservice binnen de Archipellocaties.

Lees verder ›

Duurzame overeenkomst met Amaris Zorggroep

Amaris Zorggroep heeft met een onlangs gehouden aanbesteding, Van Hoeckel geselecteerd als leverancier voor het totaalpakket eten & drinken.

Lees verder ›

Zorggroep Liante kiest voor Van Hoeckel

Zorggroep Liante heeft samen met Intrakoop, inkoopcoöperatie van de zorg, Van Hoeckel geselecteerd als leverancier voor eten en drinken.

Lees verder ›

Whitepapers

Kennispartners

We werken nauw samen met onze partners: Bouter (keukeninrichting),Culivers (maaltijden en maaltijdcomponenten), SanAvis (voedingsadvies) en Syndle (ontwikkeling, gedrag en beleving). Wil je hier meer over weten? Onze projectmanagers helpen je graag verder.

Culivers Culivers
Bouter Bouter
Syndle Syndle
SanAvis SanAvis
Care Culinair Care Culinair

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen