Exclusieve merken assortiment van Hoeckel

Exclusieve merken

Onze exclusieve merken zijn misschien wel bekender dan u denkt. U komt ze dan ook overal tegen. Denk aan Alex Meijer koffie op het terras, Australian ijs in een dessert of een verrassend gerecht met mals stuk rundvlees van O’Sullivan. Smaakvolle producten met een gegarandeerde kwaliteit voor uw klanten.

Exclusieve voordelen

Met een exclusief merk profiteert u altijd van 4 voordelen:

Beter dan A-merken

Onze exclusieve merken zijn te herkennen aan producten met de beste ingrediënten en specificaties. Daarmee garanderen wij een uitstekende kwaliteit voor u.

Gemiddeld 25% goedkoper

Onze exclusieve merken zijn gemiddeld 25% goedkoper dan vergelijkbare A-merken. Dat komt door efficiënte productieprocessen en de strikte prijsafspraken die wij met onze leveranciers maken.

Continu afgestemd op uw wensen

Onze exclusieve merken zijn speciaal op maat gemaakt. Daardoor beschikt ieder merk over een eigentijdse receptuur en kenmerken. En kunnen wij één van onze exclusieve merken toch nog voor u verbeteren? Laat het ons dan weten.

Ruime keuze

Wij selecteren onze producten met uiterste zorg en besteden extra aandacht aan onze exclusieve merken op gebied van food en non-food. Daardoor zijn we van alle markten thuis en vindt u bij ons een compleet assortiment uitstekende producten.


Bekijk hier het uitgebreide overzicht van onze Exclusieve Merken