The Java Coffee House

Als marktleider zoeken we continu naar kansen om ons bijzondere aanbod uit te breiden. Daar is onze samenwerking met The Java Coffee Company een treffend voorbeeld van. Met de innovatieve koffiebarformule van deze Belgische state-of-the-art koffiebranderij spelen we verder in op de professionalisering van eten en drinken in de zorg.

De koffiebarformule van The Java Coffee House is bedoeld voor bezoekers en medewerkers van ziekenhuizen en zorginstellingen. Zij kunnen genieten van een kwalitatief aanbod van diverse koffies en een compleet aanbod van eten en drinken op alle momenten van de dag. Daarbij draait het voor een belangrijk deel om beleving. Opgeleide barista’s bereiden er warme dranken en serveren bijpassende gerechten. Dat doen ze in een compleet ingerichte bar met een eigentijds meubilair (met een knipoog naar het verleden).

Turnkey-oplossing

Met deze turnkey-oplossing kunnen we ziekenhuizen en zorgorganisaties volledig ontzorgen. Of het nu gaat over de inrichting, het aanbod of de opleiding: het maakt allemaal deel uit van de formule. Tegelijkertijd behoudt het ziekenhuis of zorginstelling zélf de regie op het gebied van exploitatie en personeel. Bovendien kan de formule op maat ingevuld worden: als losstaande koffiebar bijvoorbeeld, maar ook gecombineerd met een bezoekersrestaurant.