Proeverij

Extra aandacht voor gezonde voeding

Ziekte en herstel vragen veel van mensen. Goede voeding is daarbij erg belangrijk. Daarom stellen steeds meer ziekenhuizen extra hoge eisen aan de dagelijkse voeding. Met het maaltijdconcept Proeverij combineert u gezonde voeding met gastvrijheid op hoog niveau én behoud van eigen regie.

Proeverij is een maaltijdoplossing met extra aandacht voor eiwitverrijkte voeding. Uw voedingsassistent serveert hiervoor zesmaal daags een aanbod van kleine gerechtjes. Dit aanbod stellen we in nauw overleg met de afdeling diëtetiek voor u samen.

De patiënt heeft elke keer keuze uit drie tot vier gerechtjes. De voedingsassistente serveert en verwarmt deze vanuit de afdelingspantry en voert de laatste handelingen aan het bed uit. Zo gaan gezondheid en beleving hand in hand met elkaar.

Geheel op maat

Proeverij wordt volledig op maat voor u ingericht. U kunt naar eigen wens en inzicht kiezen voor elke combinatie tussen vers en convenience. Maar volledig uitbesteden kan natuurlijk ook.

Proeverij kan voorzien in de gehele eet- en drinkvoorziening van uw ziekenhuis, maar kan ook als losstaand concept worden ingezet.

Wilt u meer weten over Proeverij en de andere varianten van Beleef?
Bel 073 – 631 26 90 en vraag naar Angelique Honderdors , formulemanager