À la carte

Maximale keuzevrijheid voor de patiënt

Kiest u voor hoogwaardige gastvrijheid? En wilt u de patiënt daarbij zoveel mogelijk
keuzevrijheid bieden? Dan is à la carte uw oplossing. Binnen dit maaltijdconcept
bepaalt de patiënt zelf wat hij eet, wanneer hij dat doet en met wie.

De uitgebreide menukaart met smaakvolle gerechten is volledig afgestemd op het ziektebeeld van de patiënt en de vereisten van het dieet. Bestellen kan op elk moment van de dag: persoonlijk bij de roomassistant, telefonisch bij de keuken of snel via de app. De maaltijd wordt binnen 45 minuten geserveerd. En heeft de patiënt bezoekers? Dan eten zij gezellig mee.

Succesvol geïmplementeerd
Onder de naam 'Beleef' is deze maaltijdoplossing, na een uitvoerige pilot, reeds succesvol geïmplementeerd bij Het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda. Alle afdelingen van het ziekenhuis maken sinds 2016 gebruik van deze oplossing, met regie voor patiënt én ziekenhuis!

Lees hier meer over deze aanpak bij het Groene Hart Ziekenhuis.

Regie bij het ziekenhuis
Binnen deze totaalformule heeft de patiënt dus maximale keuzevrijheid. Maar ondertussen houdt u wel de regie. À la Carte wordt namelijk geheel op maat voor u ontwikkeld, op basis van een gezamenlijk visiedocument waarin alle vertrekpunten zorgvuldig worden vastgelegd.

À la Carte kan voorzien in de gehele eet- en drinkvoorziening van uw ziekenhuis, maar kan ook als los concept worden ingezet.

Wilt u meer weten over À la Carte en de andere varianten van Beleef?

Bel 073 – 631 26 90 en vraag naar Angelique Honderdors, formulemanager