Aan Tafel

In kleinschalige woonomgevingen kan het verzorgen van de dagelijkse maaltijden een behoorlijke uitdaging zijn. Als specialist op dit gebied hebben we daarom Aan Tafel
ontwikkeld: een totaalconcept waarmee we u volledig ondersteunen om  van de maaltijden de mooiste momenten van de dag te maken.

De prioriteit van uw medewerkers ligt uiteraard bij de zorg voor hun cliënten. Goede zorg, verantwoorde voeding en hygiëne staan hierbij voorop.
Een sfeervolle omgeving – met smakelijke en mooi gepresenteerde gerechten – is
echter ook van belang. En ook uw medewerkers hebben wensen, zoals bestelgemak, zo min mogelijk logistieke en administratieve handelingen en een breed supermarktassortiment tegen retailprijzen.

Aan Tafel speelt op al deze uitdagingen in: enerzijds een compleet assortiment, anderzijds een complete dienstverlening.

Compleet assortiment met scherpe prijsstelling

Het assortiment van Aan Tafel is volledig afgestemd op kleinschalig wonen. Alles voor de dagelijkse maaltijd, maar ook specialistisch assortiment zoals ingrediënten voor diëten, medische voeding, non food of kantoor supplies.

    Om de twee weken verschijnt de Aan Tafel-folder. Deze staat vol met aanbiedingen en extra spaarkansen. En met ons loyaliteitsprogramma kunnen de deelnemers sparen voor producten, maar ook voor aankleding van de woongroep en leuke activiteiten voor de bewoners.

    Complete dienstverlening met groot bestelgemak

    We adviseren, trainen en inspireren uw medewerkers op vele manieren. Van het Kennisplein op onze website tot het minimagazine in de bestelkrat: we helpen hen met alle aspecten rond eten en drinken. En uiteraard doen we dat ook op strategisch niveau.

      Zo creëren we samen een situatie waar iedereen van profiteert: het management van een complete dienstverlening tegen lage kosten, uw medewerkers van een efficiënt proces met maximale ondersteuning en uw bewoners van gezonde maaltijden in een aangename sfeer.