Waste

In onze samenleving verspillen we onnodig veel voedsel. Dit is helaas ook het geval in het zorglandschap. Deze verspilling zit in het gehele voedingsproces: van inkoop tot bereiding en portioneren. We zien het als onze taak om voedselverspilling in de zorg terug te dringen en nemen daarbij graag het voortouw.

Om voedselverspilling te reduceren, is het allereerst belangrijk om bewustwording te creëren. Daarom organiseren we regelmatig voorlichtingssessies en trainingen.

Leanpath

Het bieden van een gedegen oplossing doen wij niet alleen. Hiervoor werken we onder meer samen met Wageningen UR en internationale kennispartners. Eén van hen is Leanpath: een innovatief registratie- en analysesysteem waarmee voedselverspilling tot 40% ingeperkt kan worden. Met Leanpath ga je voedselverspilling effectief en eenvoudig te lijf. Met gerichte data stuur je op oorzaken in de menu-engineering, het bereidingsproces en de tijdsduur tussen bestellen en serveren.

Wat levert Leanpath jouw organisatie op?

  • Minder (afval)kosten
  • Grotere tevredenheid van uw cliënten en patiënten
  • Duurzamere maaltijdvoorziening
  • Meer bewustwording onder jouw medewerkers
  • Beter milieu

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen