Vers assortiment van Hoeckel

Vers

De kwaliteit van onze versproducten is de basis voor uw succes. Om die kwaliteit te garanderen, werken we nauw samen met zorgvuldig geselecteerde en gespecialiseerde dagversbedrijven: onze Verspartners. Hieronder stellen we ze graag
aan u voor.

Smeding

Smeding Groenten en Fruit biedt ons een compleet assortiment aardappelen, groenten en fruit (veelal duurzaam of biologisch geteeld). Ook levert Smeding gesneden groenten en diverse kant-en-klare producten, zoals sla- en groentemixen, rauwkost, fruitsalades en gegaarde aardappelen. Goed om te weten: alle producten komen direct van het land. Verser kan eigenlijk niet!

Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg werkt met vlees van de beste kwaliteit. Het assortiment bevat ruim 2.500 vleesproducten, waaronder rund-, varkens-, kalfs- en lamsvlees. Bovendien biedt Kaldenberg diverse halffabricaten, convenience-producten, dieetafleidingen en geportioneerde en kant-en-klare producten. Vlees zoals vlees bedoeld is.

Ruig

Ruig is producent en leverancier van wild- en gevogelteproducten. Het bedrijf werkt met respect voor mens, milieu en dier en staat garant voor ambachtelijke producten van hoge kwaliteit. Het gevarieerde assortiment komt uit zowel Nederland als andere delen van de wereld. Denk daarbij aan wild (Nieuw-Zeeland, Australië en Argentinië), gevogelte (Frankrijk) en jachtwild (Duitsland en Oostenrijk). Om van te smullen!

SmitVis

SmitVis is onze partner voor gegaarde visproducten, gerookte vis, gezuurde vis, garnalen, mosselen, salades en diepvriesproducten. Het bedrijf verwerkt verse vis, zowel uit eigen land als uit het buitenland. En iedere dag heerlijk vers!

Advies

Vooral bij dagverse producten van topkwaliteit is goed advies belangrijk. Daarom beschikken al onze Verspartners over een landelijk team van verkoopspecialisten die u kunnen adviseren over bijvoorbeeld het assortiment, menukeuze of inspelen op de seizoenen. Ze helpen u graag!