Kuidenierswaren assortiment Van Hoeckel

Kruidenierswaren

Ons assortiment kruidenierswaren is uniek in Nederland. Naast alle bekende A-merken kunt u bij ons terecht voor een grote verzameling van exclusieve merken en
importen.

Uiteraard vindt u bij ons alle mogelijke DKW-producten. Broodbeleg, ingrediënten voor het diner, koffie, thee, zoete en hartige versnaperingen, sauzen, pasta’s, oliën… Welk product u ook wenst: ons aanbod is zeer compleet en divers.

Exclusieve merken

Wilt u zich meer onderscheiden? Op het gebied van productkeuze of bereidingswijze? Dan kunt u kiezen voor onze exclusieve merken en importen. Deze zijn overigens misschien wel bekender dan u denkt. Wat dacht u bijvoorbeeld van Alex Meijer-koffie op het terras, Australian-ijs in een dessert of een verrassend gerecht met mals stuk rundvlees van O’Sullivan? Stuk voor stuk smaakvolle producten van gegarandeerde kwaliteit!

Exclusieve voordelen

Exclusieve merken bieden u 4 exclusieve voordelen. Hieronder zetten we ze voor u op een rij.

Beter dan A-merken

U herkent onze exclusieve merken aan producten met de beste ingrediënten en specificaties. Hiermee garanderen we u een uitstekende kwaliteit.

Gemiddeld 25% goedkoper

Onze exclusieve merken zijn gemiddeld 25% goedkoper dan vergelijkbare A-merken. Dat komt door de efficiënte productieprocessen en de strikte prijsafspraken die we met onze leveranciers maken.

Continu afgestemd op uw wensen

We stemmen onze exclusieve merken continu af op uw wensen. Daardoor beschikt ieder merk over een eigentijdse receptuur en specifieke kenmerken. Ziet u ruimte voor verbetering? Laat het ons weten!

Ruime keuze

We selecteren onze producten met uiterste zorg en besteden extra aandacht aan onze exclusieve merken op gebied van food en non-food. Daardoor zijn we van alle markten thuis en vindt u bij ons een compleet assortiment van kwalitatieve producten.

Benieuwd naar onze exclusieve merken? Bekijk hier ons uitgebreide overzicht!