Kerstpakket

Het einde van het kalenderjaar is hét moment om uw medewerkers te verrassen met een mooi en onderscheidend kerstpakket. Onze moederorganisatie Sligro Food Group is al meer dan 40 jaar dé partner op dat gebied. Kant-en-klaar? Zelf samenstellen? Ophalen of laten bezorgen? Het kan allemaal. U bepaalt!

U kunt kiezen uit ons ruime assortiment kant-en-klare kerstpakketten. In elke smaak en voor ieder budget. Bekijk hier onze brochure 2017. Stelt u de kerstpakketten liever zelf samen? Dan kan dat natuurlijk ook. Kies daarvoor uit ons grote aanbod kerstgeschenken en verpakkingsmogelijkheden. Op die manier bepaalt u zelf de invulling en uitstraling van uw unieke eindejaarsgeschenk.

Tintelingen

Eigen keuze concepten worden steeds populairder. Uw medewerkers zelf een (kerst)geschenk laten kiezen wordt erg gewaardeerd. Met 'Tintelingen' heeft Van Hoeckel een extra dienstverlening voor kerstpakketten toegevoegd.

Tintelingen is gespecialiseerd in het verrassen van medewerkers (in de zorg) met cadeauconcepten op maat. U geeft uw medewerkers niet zomaar een (kerst)geschenk, maar een cadeau dat ze zelf mogen kiezen. Een ruime keuze uit (afhankelijk van het concept) geschenken, belevenissen, goede doelen en cadeaukaarten. Zo kunnen uw medewerkers altijd iets leuks vinden en
geeft u het beste kerstgeschenk! Wij ontzorgen u volledig in het kiezen van het
assortiment, het logistieke proces tot aan uw eigen webshop!

Persoonlijk gesprek

Het samenstellen van kerstpakketten kan soms best lastig zijn. Bel ons daarom gerust voor een persoonlijk gesprek. Daarin brengen we uw wensen in kaart en geven we u een passend advies.