Diepvries

Zomer of winter? IJs smaakt altijd. Als lekker tussendoortje, als snelle dorstlesser of als exquise dessert. Maar ook voor andere diepvriesproducten, zoals snacks en frites, bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons aanbod is overweldigend en uniek in Nederland. U kunt kiezen voor de bekende A-merken, maar ook voor aantrekkelijke exclusieve merken, zoals de diepvriessnacks van Kern.

Sanissimo

Maar we bieden u graag méér dan alleen de beste producten. Zo profiteert u bij Sanissimo van ons totaalconcept in ijs. Hiermee heeft u alle mogelijke ijsproducten in huis én kiest u bewust voor een uniforme uitstraling. Bovendien staat Sanissimo bekend om zijn hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs.

Dinnerland

Ook de Dinnerland aanbod maaltijden biedt u heerlijke oplossingen om gemakkelijk een kwalitatief goed gerecht op tafel te zetten. Niet alleen met de maaltijden, maar ook met het brede aanbod diepvries soepen , ambachtelijk bereid, goed gevuld en perfect op smaak. Daar wordt je blij van!

Maison Niels de Veye

Dan is er ook nog het assortiment van Maison Niels de Veye: een complete verzameling van diepvries-patisserieproducten en maaltijdcomponenten. De patisserieproducten bestaan uit zowel zoete als hartige producten.

Met de hartige lijn maaltijdcomponenten tovert u met slechts enkele
toevoegingen de meest culinaire gerechten op tafel. Klaar in een handomdraai,
succes verzekerd!