Convenience assortiment Van Hoeckel

Convenience

Wanneer vers geen optie is, kunt u bij ons natuurlijk ook maaltijden en maaltijdcomponenten inkopen (convenience). Een uitstekende keuze, want u profiteert van een zeer ruim assortiment. Bovendien zijn onze voorbereide maaltijden van hoge kwaliteit, bijzonder lekker en ook nog eens buitengewoon gezond. Reken
maar dat dat in de smaak valt!

We bieden onze conveniencemaaltijden op drie manieren aan: koelvers, vriesvers en CuliSteam. Hieronder lichten we ze alle drie toe.

Koelvers

De dagverse producten van onze Verspartners zijn de basis voor onze koelverse maaltijden, soepen, salades en desserts. We wisselen onze cyclus van 72 vaste maaltijden tweemaal per jaar. Daarnaast heeft u steeds de keuze tussen wisselende gerechten, onder andere afhankelijk van de seizoenen.

Uiteraard kunt u ook kiezen uit een ruim assortiment van dieet maaltijden 
waaronder zoutarme en gemalen maaltijden. Hiervoor verwijzen we u graag
op onze brochure Smakelijk. Daarin vindt u ons volledige en actuele
assortiment.

Bij de samenstelling van de gerechten houden we rekening met voedingstrends en de richtlijnen voor goede voeding. Zo voldoen al onze maaltijden en maaltijdcomponenten aan de richtlijnen voor gezonde voeding van het Voedingscentrum. En goed om te weten: onze koelverse maaltijden blijven gegarandeerd 7 dagen vers!

Vriesvers

U kunt ook kiezen voor onze vriesverse maaltijden. Dat zorgt natuurlijk voor veel gemak, maar de maaltijden zijn ook nog eens lang houdbaar én rijk aan smaak en voedingswaarden. In uw vriezer blijven ze minimaal 3 maanden houdbaar, en eenmaal ontdooid staan de maaltijden snel en eenvoudig op tafel.

Bovendien heeft u ook hier weer volop keuze. Zo vindt u in ons assortiment een ruim aanbod van gerechten met vlees, vis, wild en gevogelte. En uiteraard bieden we u ook verschillende vegetarische, zoutarme en dieetmaaltijden aan. Nieuwsgierig? In onze brochure Smakelijk Vriesvers vindt u ons
volledige en actuele assortiment.

Al onze vriesversmaaltijden zijn geschikt als volwaardig hoofdgerecht. Bij de
bereiding gebruiken we uitsluitend verse ingrediënten, kruiden en specerijen.
En goed om te weten: onze vriesverse maaltijden bevatten volop vitaminen en
mineralen. Ze zijn zorgvuldig afgestemd op een gezond leefpatroon.

CuliSteam

Een derde mogelijkheid zijn de maaltijden van CuliSteam: een eigen maaltijdconcept dat we samen met producent CuliCare hebben ontwikkeld. Met dit concept bereidt u à la minuut een verse, gestoomde warme maaltijd. U kunt kiezen uit 100 maaltijden, verdeeld over de vier seizoenen.

Wat de maaltijden van CuliSteam zo bijzonder maakt, is de uitgekiende samenstelling van zowel rauwe als (semi-)gegaarde ingrediënten. Hierdoor ontstaat er een optimale versbeleving in het bereidingsproces en bij uw consument… Genieten maar!