Van theorie naar praktijk; hot topics binnen diëtetiek
Als aanbieder van eten en drinken in de zorg willen wij samen met jou, inspelen op een veranderende markt en Nederland gezonder maken.
De overheid presenteerde in samenwerking met ruim zeventig maatschappelijke organisaties het Nationaal Preventieakkoord (2018) met één overkoepelend doel: Nederland gezonder maken. Maar hoe vindt de implementatie van dit preventieakkoord plaats? Hoe vertaal je theorie naar praktijk? En hoe komt dit samen met de richtlijnen goede voeding? Zeker ook als je te maken hebt met voeding bij ziekte en herstel. Lukt het jou en je organisatie om ook de ESPEN guidelines voor bijvoorbeeld voeding en hydratie bij geriatrie hierop aan te laten sluiten? Graag gaan we met bovenstaande onderwerpen met jou in gesprek! Om ervaringen te delen, om stellingen beet te pakken en antwoorden te vinden voor jouw vragen.


Diëtisten-sessie
Ben jij diëtist en ben jij bezig met de vertaling van richtlijnen goede voeding en de Espen guidelines naar maaltijdmomenten? Heb je te maken met IDDSI? Heb je eigen onderwerpen of vraagstukken waar je graag antwoord op wil hebben? Dan nodigen we je graag uit voor onze interactieve online sessie met collega diëtisten uit de zorg. Vanzelfsprekend is deelname gratis.
Datum: donderdag 14 april 2022
Tijdstip: 15.00 tot 16.30 uur
Programma:
- Van richtlijnen naar praktijk
- Stellingen
- Vragenvuur: stel al jouw vragen
Je persoonlijke vraagstuk mag je sturen naar msmulders@vanhoeckel.nl
Vind jij het interessant en leuk om aan de sessie deel te nemen? Meld je dan direct aan! Het maximumaantal deelnemers is beperkt, dus wacht niet te lang.