Speciaal restaurantconcept voor woonzorgcentrum Eben Haëzer

Bij Van Hoeckel zitten we verre van stil. Sterker nog: we zijn razend druk met een aantal bijzondere projecten. Zo ontwikkelen we momenteel een speciaal restaurantconcept voor Eben Haëzer, een groot woonzorgcentrum van Cordaan in Amsterdam. We kunnen er nog niet alles over vertellen, maar een tipje van de sluier mag best…

Woonzorgcentrum Eben Haëzer biedt bewoners een unieke combinatie van aanleunwoningen, éénkamerappartementen en een dienstencentrum. Om in te spelen op de ontwikkeling dat ouderen met een lichte zorgvraag steeds langer thuis blijven wonen, is er een transformatie gaande. Dankzij de unieke samenwerking tussen Cordaan en het AMC wordt samen de eerste wijkkliniek van Nederland geopend in Eben Haëzer, speciaal voor ouderen met een acute zorgvraag.

Samen eten
Een metamorfose van het restaurant is daar een essentieel onderdeel van. Dit restaurant wordt een laagdrempelige ontmoetingsplaats waar bewoners en externe gasten dagelijks vertoeven. Samen eten is het uitgangspunt, en altijd vanuit een horecamatige denkwijze. Maaltijden worden bijvoorbeeld onder toeziend oog van alle bezoekers bereid en er is veel interactie met de keuken. Op die manier dragen de aangename eet- en drinkmomenten wezenlijk bij aan het woongenot van bewoners.

Meer weten?
Zoals we al aangaven: we kunnen nog niet alles over dit speciale concept vertellen. Via onze website en onze social kanalen houden we u van alle ontwikkelingen op de hoogte!